Onko Murphystä haastajaksi hurjavireiselle Robertsonille?

Kuva: Monique Limbos

Mastersissa on jäljellä enää odotettu finaali, jossa kohtaavat Shaun Murphy sekä hurjassa lyönnissä oleva Neil Robertson. Ottelusta on odotettavissa vähitäänkin viihdyttävä, sillä molemmilta pelaajilta voidaan odottaa kovaa tulivoimaa. Robertson lähtee finaaliin hienoisena suosikkina.

Australialainen Robertson on pelannu tällä viikolla uransa parasta snookeria. Avauskierroksen Milkins-pelistä tulleen tahmean 6-4 voiton jälkeen kaikki palaset loksahtivat vihdoin kohdalleen, jonka jälkeen tahti on ollut murhaavaa. Puolivälierässä Robertson murskasi Carterin 6-1 ja eilen välierässä kaatui turnauksen hallitseva mestari Ronnie O’Sullivan myös 6-1 numeroin.

Shaun Murphy on tullut finaaliin hieman pienemmällä metelillä. Murphy on kaatanut Mark Selbyn 6-5, Stephen Maguiren 6-4 ja eilen vakuuttavan esityksen jälkeen Mark Allenin freimein 6-2. Tänään Murphy joutuu kovaan testiin, sillä vastustajan vire on kovinta mahdollista luokkaa.

Jos Robertson pelaa finaalissa samalla tavalla kuin koko turnauksessa, ei tämän hetken snookermaailmasta löydy vastustajaa haastamaan australialaista. Jos taas Robetsonin peli ei lähde kulkemaan, Murphy saattaa rankaista kovallakin prosentilla virheistä. Odotettavissa on myös isoja breikkejä, sillä molemmat pelaajat ovat nakuttaneet satasia mukavalla teholla (Robertson 4, Murphy 3).

Joka tapauksessa odotettavissa on mahtavaa snookeria koko sunnutain ajan. Ensimmäinen sessio alkaa klo 15.00 ja finaali saatetaan tauon jälkeen loppuun klo 21.00 alkaen. Ottelu on katsottavissa tuttuun tyyliin Eurosportin ja Eurosport Playerin kautta.

18.01.2015 Klo 15:00 / Klo 21.00

Shaun Murphy – Neil Robertson

Pelivalinta: Robertson -2.5 freimiä @2,30 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko kauden ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki naurettavan helposti painamalla TÄSTÄ. Uusille asiakkaille on tarjolla huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliShaun Murphy Mastersin finaaliin
Seuraava artikkeliMM-kisat Cruciblessa ainakin vuoteen 2017 asti