Maanantain spektaakkeli käyntiin klo 16:30 – O’Sullivan kommentoi tylyllä tavalla Mark Williamsia

Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Maanantaina käynnistyy todellinen jännitysnäytelmä, kun Ronnie O’Sullivan ja Mark Williams iskevät yhteen klo 16:30 alkaen.

Kahden äärimmäisen kokeneen ja laadukkaan pelaajan yhteenotosta tuskin tulee käänteitä puuttumaan, sillä kaksikolla on historiaan keskenään. Ronnien kommentit ottelun alla kertoivat kaiken olennaisen tulevasta ottelusta, kun legenda antoi jopa poikkeuksellisen kovalla kädellä vastustajansa suuntaan.

– Hän on 45 vuotta. Hän on mennyttä sekä pölyinen. Hänen ei edes pitäisi olla täällä. En tiedä, mitä hän edes tekee täällä, O’Sullivan totesi Williamsista englantilaismedialle.

Williams on kuitenkin selvinnyt kahdeksan parhaan joukkoon ja The Rocketin kommentit saavat varmasti lisää virtaa Williamsin koneeseen. Askelmerkit puolivälierään lyödään maanantaina klo 16:30 alkaen, kun taas ratkaisut on sitten luvassa tiistain puolella.

Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby ja Neil Robertson kohtaavat MM-kisojen huippukamppailussa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan lyttäsi snooker-pelaajien tason – ”Minun pitäisi menettää käsi ja jalka”