Parhaat snooker YouTube-kanavat

2021 snookerin Noppon Saengkham ronnie snooker MM-kisat snookerin MM-kisat Heikki Niva Tour Championship Heikki Niva Mastersissa Patrik Tiihonen The Masters WSF Open Scottish Open snooker UK Championship Northern Ireland Open World Open Mei Xiwen kiinalainen snookerin mm-kisat Vedonlyönti Snooker

Internet ja sosiaalinen media ovat tänä päivänä todella isossa roolissa koko maailmassa. Ihmiset esimerkiksi postailevat julkaisuja heitä kiinnostavista aiheista, pelaavat video slots, tutustuvat uusiin ihmisiin ja seuraavat tottakai muiden ihmisten ja vaikuttajien elämää.

Internetin mahdollisuudet ovat tänä päivänä lähes rajattomat. Videioiden tekemisestä on kuitenkin tullut todella suuri juttu viimeisten vuosien aikana. YouTube on täynnä miljoonia videoita liittyen eri aiheisiin. Nuo videot voivat olla tyyliltään esimerkiksi opettavaisia, viihteellisiä tai poliittisia. Videoiden tekijöitä löytyy ihan järjettömästi, ja niin löytyy sisältöäkin.

Urheilufanit ovat tottuneet seuraamaan netistä tai YouTuben puolelta esimerkiksi pelien koostepätkiä, parhaita paloja tai hauskoja epäonnistumisia. Ihmiset haluavat kuitenkin jatkuvasti oppia kaikkea uutta, jonka vuoksi myös opetusvideoista on tullut todella suosittuja. Snookerin ystävät voivat huokaista helpotuksesta, sillä myös heille on tarjolla runsaasti erilaisia snooker-teemaisia YouTube-videoita. Tarjolla on juurikin kaikkea sitä sisältöä, jota yllä kerrottiin. 

Mistä tällaisia mahtavia videoita sitten löytyisi? Mitkä ovat ne kanavat, joille kannattaa antaa omaa arvokasta vapaa-aikaa? Tässä ovat top 8 parhaat YouTube-kanavat, jotka keskittyvät nimenomaan snookeriin:

  1. Barry Stark Snooker Coach – Nottinghamissa viihtyvä Barry Stark on yksi maailman arvostetuimmista snooker-valmentajista. Häneltä löytyy rutkasti kokemusta ja ammattillista opetustaustaa ympäri maailmaa. Hän on työskennellyt niin amatöörien kuin ammattilaistenkin kanssa. Kuten tästä voi päätellä, koostuu hänen kanavansa sisältö erilaisista opetusvideoista. Videoita julkaistaan noin 2-4 kuukauden välein.
  1. Snooker City – Joskus ihminen haluaa vain istahtaa alas ja katsoa rakastamansa lajin parhaita pätkiä. Snooker Cityn kanava on tarkoitettu juuri siihen. Sieltä löytyy rutkasti Ronnie O’Sullivanin upeimpia lyöntejä ja muita parhaita paloja.
  1. Hi-end Snooker Club – Hi-end Snooker Club tarjoaa erilaisia opastus- ja harjoitteluvideoita, joissa pelaajat itseä harjoittelevat omia lyöntejään ja yrittävät tehdä pelaamisestaan parempaa. Uusia videoita tulee julki parhaillaan jopa useita päivässä.
  1. Cueball Wizard – Mikäli opetusvideot sekä erilaiset hienot lyönnit kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Cueball Wizardin videoita.
  1. GTKomissaR– Tämän kanavan videoilta löytyy melko isostikin näyttökertoja. Kyseessä on YouTube-kanava, jossa pelaaja pääsee näkemään erilaisia kompilaatioita parhaista lyönneistä. Tarjolla on myös muutamia videoita, joissa esitellään snookerin hauskoja puolia. Videoita julkaistaan edelleen hyvin aktiivisesti.
  1. Snooker Coaching At The Snooker Gym – Kuten nimestäkin voi päätellä, löytyy kanavalta runsaasti erilaisia opetusvideoita. Kanavan omistaja itse sanoo, että videot ovat tarkoitettu niille pelaajille, jotka haluavat oppia snookerin salaisuudet, ymmärtää peliä paremmin sekä analysoida omia virheitään.
  1. World Snooker Tour – Tällä kanavalla katsoja ei näe enää ainoastana hauskoja pätkiä tai upeita lyöntejä. World Snooker Tour tarjoaa myös lukuisia erilaisia pelaajahaastatteluja monilta eri pelaajilta. Kanavalle myös julkaistaan todella ahkerasti videoita, jolloin katsoja pysyy kartalla siitä, mitä snookerin maailmassa on meneillään juuri tällä hetkellä.
  1. Snooker Legends – Snooker Legends kanavan sisältö koostuu pelaajahaastatteluista ja erilaisista parhaista paloista, mutta tällä YouTube-kanavalla on myös mahdollista nähdä useat eri turnaukset koko komeudessaan. Jos siis esimerkiksi World Snooker -finaali on jäänyt joskus väliin, pääsee sen katsomaan täällä.

Olipa sitten minkä tahansa urheilulajin ystävä, löytyy sen lajin parista varmasti ihmisiä, joita henkilö itse seuraa mielellään. Esimerkiksi jalkapallossa tuo pelaaja voisi olla Cristiano Ronaldo, kun taas snookerissa yksi suosituimmista pelaajista on Ronnie O’Sullivan. Tällaisista suurista nimistä haluaa varmasti imeä itseensä tietoa niin paljon, kuin vain mahdollista. Mikäli snookerin isoimmat tähdet kiinnostavat, pääsee heihin tutustumaan tarkemmin täällä: https://bit.ly/34KYzgT


Edellinen artikkeliVideo: 9-pallon Mastersissa nähtiin järjetöntä epäonnea – pallo pomppasi pussista takaisin pöydälle
Seuraava artikkeliKuinka teet 147 pisteen breikin: 4 täydellistä lyöntiä