Patrik Tiihonen saa kovan haasteen MM-kisoissa – kohtaa vuosia ammattilaiskiertuetta kiertäneen pelaajan

Patrik Tiihonen
Kuva: YouTube

Patrik Tiihonen aloittaa keskiviikkona snookerin amatöörien MM-kisojen pudotuspelit, kun vastaan asettuu kyproslainen Michael Georgiou.

Tiihonen selvitti lohkovaiheen helposti, mutta tiistaina tullut tappio mutkisti kaaviota pudotuspeleihin. Suomalaisella oli loistavat saumat viedä lohkovoitto, sillä viimeisen kierroksen peli oli miehelle 3-1. Qatarin Ali Alobaidli vei kuitenkin kolme erää putkeen ja nappasi 4-3-voiton.

Tämä tarkoittaa sitä, että Tiihonen saa pudotuspelien avauskierroksella vastaan itseään korkeammalla sijoitetun pelaajan. Tällä kertaa vastus on vielä ihan sieltä kovimmasta päästä, sillä Kyproksen Michael Georgiou muistetaan vuosien ajan myös ammattilaiskiertueelta. Georgiou pelasi ammattilaisena kaudet 2008-2009 sekä 2014-2020.

Mainos:

Suomalainen onkin kovassa paikassa, sillä tappio päättäisi turnauksen, kun taas voitolla homma jatkuu seuraavalle kierrokselle. Nyt on kuitenkin loistava mahdollisuus ottaa iso päänahka, joka varmasti maistuisi Tiihoselle.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliJudd Trump on lyöty! Hurja voittoputki tuli päätökseen
Seuraava artikkeliHistorian ensimmäinen TAOM Helsinki International Snooker Cup tuo maailmantähdet Helsinkiin – tässä ohjelma!