Patrik Tiihonen aloitti vakuuttavasti amatöörien MM-kisat – taistelee lohkovoitosta tiistaina

Patrik Tiihonen
Kuva: YouTube

Suomen Patrik Tiihonen on aloittanut amatöörien snookerin MM-kisat mainiosti, sillä tuloksena on ollut kahdesta pelistä kaksi voittoa.

Tiihonen jo ennen turnausta sanoi Finnsnooker.comin haastattelussa, että nyt on oikeasti saumat mennä pitkälle turnauksessa. Alku on ollut todellakin lupauksia herättävä, sillä suomalaispelaaja voitti lohkon kaksi ensimmäistä peliä vakuuttavasti.

Ensiksi kaatui sunnuntaina Mongolian Buyantugs Purev numeroin 4-1. Maanantaina tuli tilille seuraava voitto, kun Tiihonen kaatoi Jemenin Ahmad Jabhanin puhtaasti 4-0.

Mainos:

Tämä tarkoittaa sitä, että suomalainen taistelee tiistaina lohkovoitosta, kun vastassa on myös puhtaalla saldolla toistaiseksi edennyt Qatarin Ali Alobaidli. Se on kuitenkin varmaa, että Tiihonen on jo varmasti pudotuspeleissä, joten nyt vain taistellaan paremmista lähtökohdista. Päätöspeli on ohjelmassa tiistaina.

Turnauksen toinen suomalaispelaaja Esa Oikarinen ei puolestaan selviytynyt jatkoon lohkostaan, sillä tuloksena oli tappio molemmista kahdesta ottelusta, joten panoksia ei enää viimeiselle kierrokselle ole.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliHelsingin huiman snookerturnauksen lipunmyynnistä tietoa – liput myyntiin aivan kohta
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan jatkaa upeaa menoa – ratkaisi voiton huikealla breikillä