Peter Lines voitti Pink Ribbonin

Hyväntekeväisyysturnaus Pink Ribbonin finaalissa kohtasivat Lee Walker ja Peter Lines. Täksi kaudeksi reilun viiden vuoden tauon jälkeen ammattilaiseksi pelannut Walker ei kuitenkaan pystynyt kaatamaan finaalissa Linesia, joka voitti ottelun 4-1. Hyvän viime kauden pelannut Lines ei ole alkukaudesta pelannut ammattilaiskisoissa hyvin, mutta Pink Ribbonissa hän esiintyi edukseen.

Välierissä Walker voitti Sam Bairdin 4-1 ja Lines Mark Kingin puhtaasti 4-0. Baird oli edellisellä kierroksella voittanut viimeisen mukana olleen amatöörin Mitchell Travisin 4-3. Lisäksi Walker voitti sunnuntaina Mark Davisin (4-0) sekä Steven Hallworthin (4-1) ja Lines Jamie Jonesin (4-1) sekä Tom Fordin (4-2).

Turnaus oli avoin sekä amatööreille että ammattilaisille. Pelaajien piti pelata pinkissä. Osallistumismaksut lahjoitettiin rintasyöpään liittyvään hyväntekeväisyyteen. Vuoden 2014 turnaus oli viides kerta, kun turnaus järjestettiin. Edelliset voittajat ovat (tuoreimmasta alkaen) Joe Perry, Stuart Bingham, Mark Joyce ja Michael Holt.


Edellinen artikkeliPudotuspelit käynnissä EM-kisoissa
Seuraava artikkeliEM-kisoissa jäljellä kahdeksan pelaajaa