Puolivälierän pelivihjeet: Pystyykö Fu yllättämään O’Sullivanin?

Marco Fu
Kuva: Monique Limbos

Masters -turnauksessa on ensimmäinen kierros takana, jonka myötä on edetty jo puolivälierävaiheeseen. Ensimmäisenä puolivälieräpäivänä pelataan kaksi ottelua: Ronnie O’Sullivan vs. Marco Fu sekä Ali Carter vs. Neil Robertson. Kumpaankin otteluun on tarjolla maistuva pelikohde.

Päivän avausottelussa kohtaavat turnauksen hallitseva mestari Ronnie O’Sullivan sekä loistavasti ensimmäisellä kierroksella pelannut Marco Fu. Vedonlyöntitoimistot ovat tuttuun tyyliinsä yliarvioineet O’Sullivanin mahtia, jonka johdosta ottelun pelaaminen on kannattavaa ainoastaan Fun kautta.

Fu on itseasiassa tällä hetkellä pahin mahdollinen vastustaja The Rocketille, sillä hongkongilainen on todella hyvässä vireessä. Tästä osoituksena on miehen ensimmäisellä kierroksella paukuttma 147 pisteen maksimibreikki, mikä oli Mastersin historian kolmas maksimi. Ottelusta voi odottaa vähintäänkin tasaista taistelua, sillä Fu tulee laittaamaan paineettomassa tilassa kaiken peliin.

Carter yhä ilmiliekeissä?

Iltaottelusta on odotettavissa todella mielenkiintoinen, sillä vastakkain ovat kaksi tällä hetkellä hyvin arvaamatonta pelaajaa. Ali Carterin comeback Alexandra Palacen isoihin valoihin oli hurmaavan kaunis, sillä suosikkina otteluun lähtenyt Barry Hawkins joutui poistumaan peliareenalta 1-6 tappio niskassaan. Jos Carter pelaa samalla tavalla kuin ensimmäisellä kierroksella, on Neil Robertson varmasti helisemässä virhealttiin pelinsä kanssa.

Robertson on ollut viime aikoina selvästi odotettua heikompi, eikä viime kauden kaltaista ilotulitusta ole nähty. Helppoja virheitä tulee otteluiden sisällä, joiden johdosta voittojen eteen pitää tehdä hirveä työ. Mastersin tasoisessa turnauksessa ei puolivälierävaiheessa kuitenkaan virheisiin enää ole varaa, sillä vastustajien taso on niin kovaa luokkaa.

Australialainen ei esittänyt ensimmäisellä kierroksella mitään häkellyttävää ja voittikin heikohkon Robert Milkinsin vasta kovan taistelun jälkeen 6-4. Carter puolestaan oli todella vakuuttava ensimmäisellä kierroksella voitettuaan Hawkinsin peräti 6-1. Mielettömän kauniilla lyöntitekniikalla operoiva Carter on ehdottomasti päivän paras pelikohde järisyttävän ylikertoimen takia.

Pelivihjeet:

15.01.2015 Klo 15:00

Ronnie O’Sullivan – Marco Fu

Pelivalinta: Yli 8,5 freimiä @1,72  / NordicBet

15.01.2015 Klo 21:00

Neil Robertson – Ali Carter

Pelivalinta: Carter @3,20 / Yli 9,5 freimiä @2,10 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko Masters -kilpailun ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki helposti painamalla TÄSTÄ.

Linkin takaa on tarjolla uusille asiakkaille huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja huikeasta tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90


Edellinen artikkeliJoe Perrylle uran ensimmäinen Masters-otteluvoitto
Seuraava artikkeliO’Sullivan voitti Fun ja ohitti Hendryn satasten tilastossa