Robertson ja Dale etenivät puolivälieriin

Neil Robertson | FinnSnooker.com
Neil Robertson | FinnSnooker.com

Viikon ensimmäiset ottelut saatiin päätökseen, kun Dominic Dale niittasi viimeisen naulan Michael Wasleyn arkkuun ja hiukan tämän jälkeen maailmanlistan ykkönen Neil Robertson eteni kahdeksan parhaan joukkoon voitettuaan Mark Allenin numeroin 13-7.

Dale – Wasley -ottelun viimeinen sessio oli vain kosmetiikkaa, sillä ottelu oli ennen tätä päivää tilanteessa 12-4. Dale tarvitsi ainoastaan yhden framen jatkopaikkaan, jonka mies nappasikin heti ensimmäiseen ja samalla viimeiseen frameen. Dale kohtaa seuraavassa vaiheessa Barry Hawkinsin.

Robertson – Allen -ottelun kolmanteen sessioon lähdettiin jännittävästä 9-7 tilanteesta, mutta jännitys ottelun voittajasta lopahti jo session avausframen jälkeen. Neil Robertson oli täysin yksin kolmannessa sessiossa eikä Mark Allen saanut missään vaiheessa ottelun juonesta kiinni.

Robertson oli tehdä myös historiaa, kun ustralialainen pääsi yrittämään kahteen otteeseen kauden sadatta 100+ breikkiä. Valitettavasti ensimmäisellä kerralla Robertson missasi mustan, joka olisi puhkonut satasen ja toisella kerralla ratkaisevaa mustaa edeltävä punainen jäi pussin suulle.

Robertson oli kuitenkin niin vakuuttava läpi ottelun, että kauden sadas 100+ breikki on vain ajan kysymys. Hurjavireinen ”Aussi” pelaa todella hienoa snookeria ja rakentaa breikkinsä taianomaisen kauniisti. Robertson on tällä hetkellä meidän mestarisuosikki numero uuno!

Illan aikana selviää myös viimeiset kaksi pelaajaa kahdeksan parhaan joukkoon, kun Shaun MurphyMarco Fu ja Judd TrumpRyan Day pelataan päätökseen. Näitä otteluita pääsette seuraamaan klo 21:00 alkaen.


Edellinen artikkeliAamupäivän ottelupareissa jännittävät asetelmat
Seuraava artikkeliPuolivälierät käynnistyvät Cruciblessa