Robertson niukasti jatkoon, Bingham vahva

Neil Robertson | FinnSnooker.com
Neil Robertson | FinnSnooker.com

Maanantain myöhäisottelussa Neil Robertson voitti Alex Borgin 6-5. Robertson johti ottelua 3-0 tehtyään 58 ja 70 pisteen sarjat, mutta Borg kavensi voittamalla neljännen erän ja tekemällä viidenteen kaksi 57 pisteen sarjaa. Robertson vastasi tekemällä kuutoserään 59 ja 66 pisteen sarjat. Australialainen siirtyi siis 4-2-johtoon. Seuraavat kaksi erää olivat melko tasaisia, ja tilanne oli niiden jälkeen 5-3. Borg kuitenkin voitti kaksi seuraavaa erää tehtyään kymmenenteen 57 pisteen sarjan. Katkaisufreimissä Robertson teki 113 pisteen sarjan ja eteni siis jatkoon 6-5-voitolla.

Oliver Brown voitti Jamie Copen 6-3. Brown johti neljän freimin jälkeen 3-1 tehtyään 78 pisteen sarjan. Jos Brownin sarjaa ei lasketa, erät olivat tasaisia, etenkin vasta viimeisellä pallolla ratkennut neloserä. Cope tasoitti tilanteeksi 3-3 tehtyään 64 pisteen sarjan, mutta loput erät menivät amatööri Brownille, joka teki kahdeksanteen erään 104 pisteen sarjan. Pelin viimeisessä freimissä Cope teki 56 pisteen sarjan, mutta se ei riittänyt, sillä erän alussa pari palloa pussittanut Brown teki 46 pisteen sarjan ja voitti erän viimeisellä mustalla kahden pisteen erolla.

Stuart Bingham
Stuart Bingham

Stuart Binghamin ja Michael Wasleyn ottelu oli tasokas. Kolmen ensimmäisen erän aikana Bingham teki 61 sekä 85 ja Wasley 57 pisteen sarjat. Myös seuraavat kaksi erää menivät Binghamille, mutta Wasley kavensi kuudennessa erässä. Bingham sai tilaisuuden siirtyä jo 5-1-johtoon, mutta 54 pisteen sarja ei lopulta riittänyt erän ryöstöön, sillä pöydälle jäi kolme palloa, jotka kaikki Wasley pussitti varmistaen erävoiton vasta mustalla. Bingham voitti seuraavan freimin 57 pisteen sarjalla, mutta Wasley teki 54 ja 129 pisteen sarjat ja kavensi tilanteeksi 5-4. Bingham voitti kuitenkin seuraavan erän ja eteni 6-4-voitollaan jatkoon.

Karsintojen otteluohjelma ja kaikki tulokset


Edellinen artikkeliEnnakko: Kolmas karsintapäivä
Seuraava artikkeliEnnakko: International Championshipin viimeinen karsintapäivä