Tampere-talon upea yleisö sai nauttia snookerviihteestä – Neil Robertson vei ottelun nimiinsä

snookerin Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Tampere-talon lehtereille oli saapunut yli 1900 ihmistä katsomaan ottelua, jossa kohtasivat maailmantähdet Mark Selby ja Neil Robertson.

Alunperin ottelussa piti kohdata Robertsonin ja Luca Brecelin, mutta belgialainen peruutti osallistumisensa taistoon vain päivää ennen. Ottelua järjestänyt Robin Hull joutuikin paniikin alla etsimään korvaajaa, jotta katastrofi vältettäisiin. Lopulta korvaajaksi löytyi vielä jopa kovempi nimi, sillä Tampereelle saatiin kutsuttua pikahälytyksellä Mark Selby.

Kaksikko pääsi esiintymään todella ison yleisön edessä, sillä paikalle oli saapunut yli 1900 katsojaa, joka on poikkeuksellisen iso määrä maailmanlaajuisestikin.

Mainos:

Selby ja Robertson tarjoilivatkin faneille upeita pussituksia, mutta myös hieman hassuttelua näytösottelun hengessä. Fokus kuitenkin pidettiin siinä, että yleisö todellakin näki maailmanluokan snookeria, joten mitään pelleilyä ei todellakaan nähty. Lopulta Tampere-talon katsojat näkivät 12 erän mittaisen taiston, joka kääntyi Robertsonin nimiin. Loppunumerot kirjattiin 7-5.


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliTäysin uskomaton suoritus! Shaun Murphy teki historiallisen maksimin Shoot Outissa
Seuraava artikkeliNeil Robertson julkaisi huikean videon Tampereen snookertapahtumasta – ”Yksi parhaista illoista”