Ennakko: Robin Hull kohtaa Barry Hawkinsin China Openin karsinnoissa

Snookerin SM-kisat Snookerin WSF Open Robin Hull Indian Open
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull pääsee maanantaina testaamaan kunnolla taitojaan, kun vastaan asettuu aivan maailman terävimpään kärkeen kuuluva Barry Hawkins.

China Openin karsinnat ovat ohjelmassa maanantaina ja tiistaina. Näistä peleistä vain voittajat muistetaan, sillä tappio tarkoittaa karsiutumista pääsarjasta.

Hull joutuu todella ikävään paikkaan, koska vastustajana on melko hyvävireinen Barry Hawkins. Hawkins eteni World Grand Prix -turnauksessa aina välieriin asti, kunnes Judd Trump pysäytti menon tiukalla 6-5-voitolla. Sen sijaan Hull on etsinyt peliään viime viikkoina ja tulokset ovat jääneet vaisuiksi. Suomalaisen onkin pelattava tänään vuoden paras peli, mikäli mies haluaa edes haaveilla paikasta China Openiin.

Mainos:

Hullin kivikova vastustaja on jokseenkin myös hyvä asia, sillä se tarkoittaa sitä, että suomalaispelaaja nähdään pitkästä aikaa TV-pöydällä. Näin ollen jokaisella on mahdollisuus seurata ottelua kotisohvilta käsin.

Ottelu näkyy kaiken lisäksi suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmainen live stream aukeaa klo 16:30 ja sen saat auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset: