Robin Hull aloittaa EM-kisojen pudotuspelit – ottelu tarjolla suorana lähetyksenä

Snookerin EM-kisat Mark Williams Robin Hull Studio Suomen
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull pelaa torstaina snookerin EM-kisojen pudotuspeleissä ensimmäisen ottelun, jossa vastaan asettuu belgialainen Kevin Hanssens.

Hull on toistaiseksi edennyt voitosta voittoon EM-kisoissa, mutta saman vireen pitää myös jatkua torstaista eteenpäin, kun pudotuspelit lähtevät liikkeelle. Ensimmäinen haaste on belgialainen Kevin Hanssens, joka voitti myös lohkovaiheessa kaikki kolme otteluaan.

Hanssens ei ole koskaan pelannut ammattilaisena, joten siltä osin kokemus kovista taistoista on ehdottomasti Hullin puolella. 39-vuotias Hanssens lähteekin taistoon altavastaajana, mutta paras 7:stä pelattava ottelu tarjoaa mahdollisuuden yllätykseen, jos alussa toisella pelaajalla on vaikeuksia saada hommaa liikkeelle.

Mainos:

Ottelu on alustavassa aikataulussa merkitty alkavaksi klo 16:00. Taisto on tarjolla suorana lähetyksenä YouTuben kautta.

Lähetyksen pariin pääset ottelun alkaessa TÄLTÄ SIVULTA!

Hullin lisäksi suomalaisista pudotuspeleihin selvisi myös Jani Kananen, joka aloittaa pudotuspelit ensimmäiseltä kierrokselta, kun taas Hull pääsi lohkovoittajana suoraan toiselle kierrokselle. Kananen pelaa klo 13:00 Fergal Quinnia vastaan.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan tyylillä jatkoon – takoi kelvollisia breikkejä
Seuraava artikkeliRobin Hull jatkaa tuloksellisesti hurmiossa – unelma ammattilaiskortista elää