Robin Hull ja Heikki Niva etenivät upeilla voitoilla EM-kisojen puolivälieriin!

snookerin MM-karsinnat dplay snooker live stream Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull taistelee Portugalissa Euroopan mestaruudesta, joka takaisi paikan ammattilaiskiertueelle. Toistaiseksi matka on sujunut mahtavasti.

Hull nappasi heti pudotuspelien alkuun kovan päänahan, kun entinen ammattilaispelaaja Ross Muir kaatui 4-3. Sama meno jatkui neljännesvälierissä, jossa belgialainen Julien Leclercq oli vailla mahdollisuuksia.

Leclercq vei nimiinsä ensimmäisen freimin, mutta tämän jälkeen kokemus alkoi puhua. Erät eivät olleet mitään tykitystä, mutta Hull pelasi hyvää turvapeliä ja onnistui kääntämään tiukat taistot puolelleen.

Tämä selvästi söi nuoren belgialaisen itseluottamusta, eikä pussitukset enää ottaneet onnistuakseen. Näin ollen Hull nappasi neljä perättäistä erävoittoa ja vei ottelun nimiinsä numeroin 4-1.

Puolivälierissä vastaan asettuu Darren Morgan ja taisto on luvassa vielä maanantai-iltana!

Myös Heikki Niva eteni maanantaina puolivälieriin, kun suomalainen kaatoi Raymond Fryn lukemin 4-2. Seuraavaksi vastaan asettuu Oliver Brown. Mikäli suomalaiskaksikko voittaa omat ottelunsa, niin edessä on keskinäinen välierä. Sen jokainen suomalaisfani haluaisi varmasti nähdä.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliRobin Hull taistelee pääsystä EM-kisojen puolivälieriin – tästä suoraan lähetykseen
Seuraava artikkeliRobin Hull taistelee paikasta EM-välierään – tästä suora lähetys käyntiin