Robin Hull koki katkeran tappion trillerissä – viime vuodet ammattilaisena pelannut Jamie O’Neill oli vahvempi katkaisufreimissä

Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbes

Suomen Robin Hull ei onnistunut vielä ensimmäisestä Q Schoolin turnauksesta nappaamaan paikkaa ammattilaiskiertueelle, sillä matka päättyi toisella kierroksella.

Hull aloitti fantastisesti Q Schoolin, kun mies voitti avausottelunsa numeroin 4-0. Toisella kierroksella haaste oli jo sitten aivan toista luokkaa, sillä vastassa oli viime vuodet ammattilaisena pelannut Jamie O’Neill.

Suomalainen sai loistavan startin otteluun, sillä kaksi ensimmäistä freimiä meni suomalaisen nimiin. Tämän jälkeen O’Neill sai ryhtiä pelaamiseensa ja nappasi kolme erää putkeen. Hull ei luovuttanut, vaan takoi 6. freimiin peräti 135 pisteen breikin, joka on toistaiseksi Q Schoolin korkein.

Mainos:

Näin ollen trilleri eteni katkaisufreimiin, jossa molemmille tarjoiltiin voittoa. Hull sai oman mahdollisuutensa, mutta valitettavasti tällä kertaa se ei tuonut toivottua tulosta. O’Neill veikin tiukan taiston jälkeen freimin nimiinsä 68-55 ja nappasi paikan seuraavalle kierrokselle.

Hull jatkaa pelejään, kun Q Schoolissa käynnistyy seuraava turnaus 1. kesäkuuta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRobin Hull avasi tavoitteitaan ja raotti tulevaisuuttaan – ”Rakastan peliä todella paljon”
Seuraava artikkeliJack Lisowski teki mielettömän suorituksen – voitti ysipalloerän yhdellä lyönnillä