Robin Hull kohtaa tiistai-iltana Kishan Hiranin snookerin MM-karsinnoissa

Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Suomen kaikkien aikojen paras snooker-pelaaja, Robin Hull, aloittaa taipaleensa MM-karsinnoissa tiistaina. Tässä live stream otteluun!

Robin Hull – Kishan Hirani – ilmainen snooker live stream

Hullin osallistuminen MM-karsintoihin oli pitkään epävarmaa, sillä valmistautuminen ei ole ollut otollinen, koska turnaukseen pääsyn ei pitänyt olla mahdollista. Koronaviruksen takia tulleet poisjäännit avasivat kuitenkin takaportin ja suomalainen sai kutsun karsintoihin.

Avauskierroksella Robin Hull kohtaa Kishan Hiranin, joka on ollut huomattavasti aktiivisempi tällä kaudella. Suomalainen on kuitenkin ottelussa suosikki, sillä onhan Hull monissa liemissä keitetty peluri.

Mainos:

Kaksikon välinen ottelu on ohjelmassa tiistaina klo 21:00 ja tuon voittaja jatkaa toiselle kierrokselle, missä vastaan asettuu Louis Heathcote. Sen sijaan tappiolla snookerin MM-karsinnat päättyvät heti kättelyssä.

Hullin ja Hiranin välistä ottelua pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSnookerin MM-karsinnat näkyvät suorina lähetyksinä!
Seuraava artikkeliMM-karsinnat alkavat: näkökulmia kauden huipennukseen