Robin Hull jatkaa pelejään Q Schoolissa maanantaina – unelma on neljän voiton päässä

Snookerin SM-kisat Snookerin WSF Open Robin Hull Indian Open
Kuva: Monique Limbos

Suomen Robin Hull pelaa seuraavan kerran Q Schoolissa maanantaina klo 11:00, kun vastaan asettuu israelilainen Eden Sharav.

Hullin viime kierroksen voitto antaa varmasti itseluottamusta jatkoon, sillä mies kaatoi viimeiset vuodet ammattilaisena pelanneen Gerard Greenen puhtaasti 4-0.

Maanantaina aamupäivästä vastaan asettuva Sharav ei ole kuitenkaan mikään helpponakki, sillä mies on pelannut myös ammattilaisena uransa aikana kuusi kautta.

Mainos:

Hull on osoittanut Q Schoolin aikana, että pelaaminen on laadukasta, kun vire on päällä. Jos suomalaistähti pystyy pitämään tasonsa, niin Sharavin pitäisi kaatua. Jännitys on kuitenkin aivan tapissa, koska tappioihin ei ole enää varaa, jos mielii päästä ammattilaiskiertueelle. Matka on vielä pitkä, sillä neljä voittoa pitää pystyä ottamaan saadakseen pelioikeuden.

Hullin ja Sharavin välisen ottelun voittaja jatkaa pelejään vielä maanantai-iltana, kun vastaan asettuu voittaja ottelusta Antoni Kowalski – Martyn Taylor.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeli15-vuotias Riku Romppanen teki biljardihistoriaa UK Openissa – kaikkien aikojen nuorin 16 joukkoon selviytynyt
Seuraava artikkeliRobin Hull voitti jälleen Q Schoolissa! Ammattilaiskiertue kolmen voiton päässä