Robin Hull ison haasteen edessä lauantaina – vain voitto kelpaa

Snookerin SM-kisat Snookerin WSF Open Robin Hull Indian Open
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull jatkaa taivaltaan Q Schoolissa lauantaina, kun suomalaistähti kohtaa englantilaisen Gerard Greenen. Vain voittajan urakka jatkuu.

Hull yrittää päästä takaisin ammattilaiskiertueelle Q Schoolin kautta, mutta paikkoja on rajoitettu määrä, joten vain nappionnistuminen vie tavoitteeseen. Suomalaisen pelit alkoivat helpolla voitolla perjantaina, mutta lauantain haaste onkin sitten jo aivan eri luokkaa.

Klo 20:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu englantilainen Gerard Greene, joka on pelannut viimeiset kuusi vuotta ammattilaisena. 49-vuotiaan pelurin tasosta kertoo se, että mies on pelannut ensimmäisen kauden ammattilaisena jo vuonna 1993, joten kokemusta kovista paikoista löytyy. Yhteensä ammattilaiskausia on takana jo 28 kappaletta.

Mainos:

Hull ei historiansa puolesta kalpene juurikaan, sillä suomalainen nousi ammattilaiskiertueelle niin ikään vuonna 1993. Viimeiset vuodet hän on kuitenkin ollut poissa ympyröistä, sillä edellinen kausi ammattilaisena on vuodelta 2018. Tämä on se suurin ero miesten välillä, koska Greene on pystynyt pelaamaan kovatasoisia pelejä viime vuodet, kun taas Hull on esiintynyt harvakseltaan amatöörikisoissa.

Suomalaiselle on kuitenkin ehdottomasti kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta se vaatii tasaista suorittamista. Jännitys tulee olemaan varmasti tapissa, koska tappion kärsineen pelaajan turnaus tulee päätökseen.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUnelma elää! Robin Hull aloitti Q Schoolin helpolla voitolla
Seuraava artikkeliRobin Hull löi pöytään mahtavan esityksen – murskasi ammattilaisena pelanneen Gerard Greenen