Robin Hull kohtaa tiistaina Rory McLeodin – paikka ammattilaiskiertueelle on kahden voiton päässä

snookerin MM-karsinnat dplay snooker live stream Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Suomen Robin Hull jatkaa Q Schoolissa pelejään tiistaina klo 12:00, kun vastaan asettuu jamaikalainen Rory McLeod.

Q School huipentuu tiistaina, kun luvassa on viimeiset kaksi kierrosta. Mukana on vielä 16 pelaajaa, mutta vain neljälle on tarjolla paikka ammattilaiskiertueelta. Yksi mukana olevista pelaajista on Robin Hull, joka yrittää muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin ammattilaiskiertueelle.

Suomalaisen otteet ovat viime päivinä olleet todella lupaavia, joten Hullilla on todellakin kaikki ainekset selvitä takaisin maailman huippujen joukkoon. Matka on kuitenkin pitkä, koska jäljellä on kaksi kovinta ottelua.

Mainos:

Ensimmäisenä haasteena on jamaikalainen Rory McLeod, joka on pelannut ammattilaiskiertueella uransa aikana peräti 27 kautta. 52-vuotias peluri on ikävä vastustaja, koska mies rakastaa pelata turvapeliä, jolloin freimit voivat venyä todella pitkiksi ja henkistä kanttia koetellaan oikein urakalla.

Hull on kuitenkin omalla tasollaan suosikki taistoon, joten voitto on todellakin mahdollista ottaa. Mikäli voitto lopulta irtoaa, niin viimeinen ja ratkaiseva ottelu on ohjelmassa klo 15:00. Tuohon otteluun on tarjolla vastustajaksi muun muassa Stuart Carrington, joka on yksi Q Schoolin tämän vuoden kovimmista pelaajista.

Tiistai näyttääkin sen, että saadaanko suomalainen snookerpelaaja muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin ammattilaiskiertueelle.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRobin Hull jatkoi fantastista marssia Q Schoolissa – urakka huipentuu tiistaina
Seuraava artikkeliRobin Hull taisteli hurjasti maratonottelussa – joutui taipumaan katkaisufreimissä