Robin Hull nähtiin mukana Q Tourilla – upeat otteet riittivät puolivälieriin

Snookerin SM-kisat Snookerin WSF Open Robin Hull Indian Open
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull oli mukana viikonloppuna Tukholmassa pelatussa Q Tourin kilpailussa, joka on World Snooker Tourin jälkeen toiseksi korkein kiertue.

Q Tourilla on jaossa myös paikka ammattilaiskiertueelle, sillä keväällä turnauksen finaaliturnauksessa voiton vievä pelaaja saa paikan seuraavaksi kaudeksi ammattilaiskentille.

Suomen Robin Hull nähtiin ilahduttavasti mukana viikonlopun Tukholman turnauksessa, jossa meno oli oikein mainiota. Hull eteni ensiksi pääsarjaan kahdelta karsintakierrokselta, kun Bradley Tyson ja Arpat Pulat kaatuivat 3-0.

Mainos:

Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella pelaaminen jatkui yhtä voitokkaasti, sillä Sean McAllister kaatui 3-1. Toisella kierroksella vastaan asettui Englannin Robbie McGuigan, joka jäi jyrän alle lukemin 3-0.

Tämän jälkeen vastustajaksi asettui kyproslainen Michael Georgiou, joka on nähty myös ammattilaiskiertueen puolella vuosien varrella. Hull kaatoi jännittävien vaiheiden jälkeen Georgioun 3-2. Suomalainen painoi ottelussa myös komean 121 pisteen breikin.

Lopulta urakka tuli päätökseen puolivälierässä, jossa walesilainen Liam Davies oli vahvempi numeroin 4-1.

Tukholman Q Tourin kisassa nähtiin mukana myös toinen suomalaispelaaja, Jani Kananen. Kananen eteni upeasti myös pääsarjaan, mutta 1. kierroksella haaste oli liian kova, sillä Kuldesh Johal vei voiton numeroin 3-0.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKyren Wilson selvitti kinkkisen tilanteen upeasti – hämmästyttävän upea pussitus
Seuraava artikkeliSuomeen saapuu kovan luokan tähtiä – Mark Williams ja Stuart Bingham pelaavat Valkeakoskella kesällä 2023