Robin Hull selvitti tiensä Snookerin MM-kisoihin!

Robin-Hull | FinnSnooker.com
Robin-Hull | FinnSnooker.com

Suomen Robin Hull (122.) pelaa lauantaina alkavissa Snookerin MM-kilpailuissa Crucible Theatressa, Sheffieldissä. Ratkaisevassa karsintaottelussa kaatui varsinaisen trillerin jälkeen Peter Ebdon frameluvuin 10-8.

Hullin tie 32 parhaan pelaajan joukkoon kävi neljän karsintakierroksen kautta, jossa kaatuivat Tony Drago (80.), Tian Pengfei (49.), Ian Burns (66.) sekä viimeisenä Peter ”Psycho” Ebdon (30.).

Altavastaajana jokaiseen otteluun lähtenyt Hull oli vakuuttava läpi karsintakierroksien, eikä ollut pahoissa vaikeuksissa missään vaiheissa otteluita. Lyönti kulki ”seiftipeliä” myöden hyvin ja ”break building” oli myös riittävällä tasolla. Pelitasoa on toki nostettava, mikäli mielii vielä 16 parhaan joukkoon, mutta tällä hetkellä kaikki edellytykset siihenkin on olemassa, sillä mies on kunnossa!

Mainos:

Hullin vastustaja avauskierrokselle selviää arvonnan kautta, joten lisäjännitystä on luvassa vielä tämän tiimoilta ennen varsinaista ottelua. Tarvitsee toivoa että seuraava Robinin ottelu televisioidaan, jotta pääsemme nauttimaan suomalaisen esityksistä MM-kilpailuissa. Olisihan se nyt hienoa muutenkin pudottaa seuraavaksi esimerkiksi Ronnie O’Sullivan jatkosta