Robin Hull pääsee TV-pöydälle – ottelu näkyy suorana lähetyksenä

snookerin MM-karsinnat dplay snooker live stream Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Suomen snookertähti Robin Hull karsii maanantaina pääsystä China Openin pääsarjaan Barry Hawkinsia vastaan. Otteluun on tarjolla snooker live stream.

Barry Hawkins – Robin Hull – snooker live stream:

Robin Hullilla on maanantaina edessä valtava haaste, sillä China Openin karsintojen viimeisellä kierroksella vastaan asettuu Barry Hawkins, joka on maailmanlistalla 9. sijalla. Viimeaikaiset otteet eivät ainakaan lisää Hullin itseluottamusta, sillä peli ei ole sujunut odotetulla tavalla. Sen sijaan Hawkins pääsi muun muassa World Grand Prix -turnauksessa aina välieriin, jossa Judd Trump oli parempi numeroin 6-5.

Hull voi kuitenkin ammentaa uskoa kaksikon edellisestä kohtaamisesta, sillä suomalainen kaatoi Hawkinsin vuoden 2015 UK Championshipissä numeroin 6-3. Tuo on myös ainoa kohtaaminen, joten Hull ei ole koskaan hävinnyt päivän vastustajalleen.

Mainos:

Suomalaisfaneille on tarjolla ilouutisia, sillä Hullin maanantain kamppailu näkyy kerrankin suorana lähetyksenä, sillä ottelu pelataan TV-pöydällä. Matsi pyörähtää käyntiin klo 16:30.

Hawkins-Hull-ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliWelsh Openissa hurja yllätyskavalkadi – uhreina muun muassa O’Sullivan, Trump ja Selby
Seuraava artikkeliRobertson piti hurjan putkensa elossa Walesissa – turnausvoitto jo 14 vuotena putkeen!