Robin Hull taisteli hurjasti maratonottelussa – joutui taipumaan katkaisufreimissä

Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbes

Robin Hull kohtasi tiistaina Q Schoolissa Rory McLeodin, joka tiedettiin erittäin kovaksi safety-pelaajaksi. Tätä myös nähtiin oikein urakalla.

Hullin ja McLeodin välisestä ottelusta muodostui todellinen maratonottelu, sillä freimit kestivät todella pitkään järjestäen. Taisto käynnistyi tasaisissa merkeissä, sillä Hull ensimmäisen erän, kun taas McLeod vastasi kahdella erävoitolla siirtyen 2-1-johtoon. Neljäs freimi oli sitten harvinaisen pitkä ja tasainen vääntö, jonka arvoa ei voi liiaksi korostaa. Nimittäin McLeodin voitto olisi laittanut Hullin selkä seinää vasten katkeralla tavalla. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan suomalainen taisteli väkisin ottelun tasoihin.

Tässä vaiheessa muut samaan aikaan alkaneet ottelut olivatkin ehtineet jo loppua, joten se kertonee tämän kaksikon välisen kamppailun pituudesta.

Mainos:

Viidennessä freimissä Hull otti ohjat käsiinsä alusta lähtien ja se lopulta kantoi hedelmää, kun mies eteni 3-2-johtoon. Kuudennessa freimissä saatiin jälleen odotella ihan huolella hanojen aukeamista, sillä kumpikaan ei saanut breikkejä millään aikaiseksi.

Lopulta McLeod onnistui kääntämään erän nimiinsä ja edessä oli katkaisufreimi. Suomalaisittain ottelu sai murheellisen lopun, kun pitkän taistelun jälkeen McLeod vei viimeisenkin erän itselleen napaten voiton numeroin 4-3.

Jamaikalainen oli kuitenkin niin hapoilla, että ammattilaispaikkaan ei ollut mitään mahdollisuutta, vaan Stuart Carrington vei ratkaisevan viimeisen kierroksen ottelun suoraan 4-0.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRobin Hull kohtaa tiistaina Rory McLeodin – paikka ammattilaiskiertueelle on kahden voiton päässä
Seuraava artikkeliManipulaatiotuomiot julki – kahdelle elinikäinen pelikielto