Robin Hull avasi tavoitteitaan ja raotti tulevaisuuttaan – ”Rakastan peliä todella paljon”

suomalaispelaajat Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull hakee paluuta ammattilaiskiertueelle, kun mies osallistuu Englannissa pelattavaan Q Schooliin, josta on mahdollisuus nousta maailman huipulle.

Hull tietää mitä ammattilaiskiertueella pelaaminen vaatii, sillä suomalainen on pelannut vuosia maailman huippujen joukossa. Nyt viimeiset vuodet mies on keskittynyt elämään snookerin ulkopuolella sekä kiertänyt harkitusti amatöörikilpailuissa.

Paluu takaisin Q School -turnauksiin ei ollut mitenkään harkittua, vaan se ajatus syntyi hieman lennosta.

Mainos:

– Ystäväni suostutteli minut Q Schooliin. Toivottavasti jos asiat menevät hyvin, saan lisää mahdollisuuksia pelata turnauksia. Olen työskennellyt lujasti pelinin kanssa joulukuusta lähtien, Hull kommentoi WST:n haastattelussa.

– Rakastan peliä todella paljon, mielestäni se on planeetan suurin urheilulaji. Aloin taas pelata ystävieni kanssa ja se sytytti asiat taas eteenpäin, Hull jatkoi.

Q Schoolista on jaossa lukuisia paikkoja ammattilaiskiertueelle, jonne pääsy on tietysti myös Hullin tavoite, kun mies mukana nähdään. Mikäli tavoite täyttyy, niin suomalaisella ei suinkaan ole tarkoitus kiertää kokonaisuudessaan ammattilaisturnauksissa.

– Olen täyttämässä 49 vuotta, joten minulle ihanteellinen vaihtoehto on pelata muutama tapahtuma kauden aikana. Minulla on nyt kirjaimellisesti kahden vuoden ikkuna. Suunnitelmat voivat muuttua, mutta tällä hetkellä ja nykytilanteessa minulla on kuitenkin mahdollisuus nähdä, mitä voin tehdä.

– Minulla on perhe, joten tukikohdan rakentaminen Isoon-Britanniaan ja panostaminen snookeriin ei ole mahdollista. En voi tässä iässä tehdä sitä Suomessa asuvalle perheelleni. Se ei ole asia, jota haluaisin tehdä. Haluan päästä joihinkin suuriin turnauksiin ja katson, pystynkö menestymään, Hull kertoi tulevista suunnitelmista.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliRobin Hull sai fantastisen startin Q Schooliin – ”Hyvä alku turnaukselle”
Seuraava artikkeliRobin Hull koki katkeran tappion trillerissä – viime vuodet ammattilaisena pelannut Jamie O’Neill oli vahvempi katkaisufreimissä