Robin Hull uuteen kauteen värikkäistä lähtökohdista – viimeiset treenit Aki Kauppisen kepillä

Robin Hull | FinnSnooker.com
Robin Hull | FinnSnooker.com

Suomen Robin Hullin on määrä aloittaa tuleva kausi huomenna Latviassa, missä pelataan European Tourin ensimmäinen osakilpailu Riga Open. Hullin valmistautuminen kauteen on sujunut melko värikkäästi eikä tatsi ole vielä heinäkuun loppuhetkillä aivan kohdallaan.

Hull kohtaa ensimmäisessä ottelussa huomenna kokeneen Tony Dragon, jonka suomalainen voitti muun muassa toissa vuoden MM-kisoissa karsintakierroksella upeasti. Maltalaisesta on Hullilla varmasti hyviä muistoja, mutta tällä hetkellä katseet ovat lähinnä ottelupaikalle pääsemisessä.

Roope aloitti intensiivisen ja rankan loppukauden jälkeen ansaitun kesäloman kesäkuussa. Loma onkin sujunut lomaillessa ja ajatukset suunnattiin hetkeksi kokonaan pois snookerin parista. Lomasta suurimman osan tuttuun tyyliin Englannissa, missä suomalainen on elämänsä aikana viettänyt paljon aikaa.

Loman paluumatka Suomeen ei sujunut aivan matkasuunnitelman mukaan, sillä paluumatkalla Hullin oma snookerkeppi jäi Englantiin vielä lomailemaan. Onneksi apu löyti läheltä, sillä harjoittelu Suomessa on sujunut tämän ajan selostaja Aki Kauppisen kepillä. On kuitenkin selvää, että lainakepillä hiottu Roopen ”tatsi” ei ole vielä ihan täydessä Eurosport-tikissä.

Joka tapauksessa uuteen kauteen valmistautuminen on viimeistään nyt aloitettu toden teolla, vaikka saattaakin olla, että Robinin kisakalenteriin tulee vielä yllättäviäkin muutoksia alkukauden aikana. Varmaa on kuitenkin se, että syksyn edetessä saamme jälleen ihastella suomalaisen esityksiä ympäri maailman.

FinnSnooker.com on myös tulevalla kaudella Hullin kanssa yhteistyössä, joten punainen logo komeilee peliliivin rinnassa jatkossakin.


Edellinen artikkeliEuropean Tour 2010-2016 – viimeisiä viedään
Seuraava artikkeliEnnakko: Snookerkausi uudelleen käyntiin Riikassa