Robin Hull sai fantastisen startin Q Schooliin – ”Hyvä alku turnaukselle”

Snookerin EM-kisat Mark Williams Robin Hull Studio Suomen
Kuva: Monique Limbos

Robin Hull aloitti Q Schoolin loistavalla tavalla lauantaina, sillä suomalaistähti voitti Richard Pipen puhtaasti numeroin 4-0.

Hull taistelee paikasta takaisin ammattilaiskiertueelle, sillä mies osallistuu Q Schooliin, josta on tarjolla useampi pelioikeus ammattilaiskiertueelle kaudeksi 2023-2024.

Ensimmäinen haasteena oli lauantaina Richard Pipe, joka oli lopulta totaalinen vastaantulija, kun suomalainen myllytti pelin poikki heti neljän erän jälkeen.

Mainos:

Hull pääsi nautiskelemaan ihan kohtuullisista breikeistäkin, sillä ottelussa syntyi 114, 58 ja 66 breikit. Ei ihme, että mies oli itse tyytyväinen esitykseensä.

– Hyvä alku turnaukselle, vaikka vastustaja ei ollut tänään vahvimmasta päästä. Ei ihmeempiä ongelmia päästä sinuiksi pöydän kanssa ja peli lähti aikalailla heti käyntiin. Pari hyvää breikkiä aina piristää ja antaa potkua tulevaan. Välipäivä sunnuntaina, joten muutama treenisessio ja rennosti ottoa tiedossa, Hull kommentoi voittoisan avauksen jälkeen Finnsnooker.comin haastattelussa.

Seuraavaksi haaste kovenee melkoisesti, kun maanantaina vastassa on Jamie O’Neill, joka on tuttu näky ammattilaiskiertueelta viime vuosien aikana.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRobin Hull iski maksimibreikin snookerin SM-kisoissa!
Seuraava artikkeliRobin Hull avasi tavoitteitaan ja raotti tulevaisuuttaan – ”Rakastan peliä todella paljon”