Robin Hull jatkoi fantastista marssia Q Schoolissa – urakka huipentuu tiistaina

suomalaispelaajien suomalaispelaajat Robin Hull | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Suomen Robin Hull nappasi myös maanantai-illan ottelusta voiton, kun vasta 19-vuotias puolalainen Antoni Kowalski kaatui vakuuttavasti numeroin 4-1.

Hull oli esiintynyt sen verran vakuuttavasti viime päivien aikana, että suomalainen oli kiistaton suosikki Kowalskia vastaan. Hull ottikin luulot pois heti alkuunsa, kun mies nappasi kaksi perättäistä erävoittoa. Tämän jälkeen puolalainen kavensi, mutta sen jälkeen luulot otettiin pois, kun Hull painoi 78 pisteen breikin ja karkasi 3-1-johtoon.

Heti seuraavassa erässä suomalainen paketoi taiston 58 pisteen breikillä, joka varmisti 4-1-voiton.

Mainos:

Tämä tarkoittaa sitä, että paikka ammattilaiskiertueelle on enää kahden voiton päässä. Tiistai onkin kohtalon päivä, koska viimeiset pelit pelataan tämän päivän aikana. Ensimmäisenä haasteena Hullilla on jamaikalainen Rory McLeod. Kokenut 52-vuotias peluri on esiintynyt ammattilaiskiertueella peräti 27 kauden ajan, joten kokemusta löytyy takataskusta.

Mikäli Hull voittaa McLeodin, niin ilta huipentuu viimeiseen ja ratkaisevaan otteluun. Tuossa vastaan asettuisi voittaja otteluparista Daniel HoloydaStuart Carrington. Varsinkin Carrington olisi todella iso haaste, sillä mies on maailmanlistalla sijalla 70, joten kyseessä on yksi Q Schoolin kovimmista pelaajista.

Hullin ja McLeodin välinen ottelu alkaa klo 12:00. Mahdollinen iltaottelu on luvassa puolestaan klo 15:00.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliRobin Hull voitti jälleen Q Schoolissa! Ammattilaiskiertue kolmen voiton päässä
Seuraava artikkeliRobin Hull kohtaa tiistaina Rory McLeodin – paikka ammattilaiskiertueelle on kahden voiton päässä