Ronnie O’Sullivan eteni jo 16 joukkoon – seuraavaksi vastaan asettuu Ding Junhui

Shanghai Mastersin Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Ronnie O’Sullivan nappasi kolmannen voiton UK Championshipissä, kun legenda kaatoi thaimaalaisen Noppon Saengkhamin selvin numeroin 6-2.

O’Sullivan on selvästi tullut pelaamaan UK Championshipiin, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelusta irtosi 6-0-voiton ja tiistaina jälki oli lähes yhtä tehokasta. Vaikka yhtään sadan pisteen breikkiä ei nähtykään, niin voittajasta ei ollut juurikaan epäselvyyttä sen jälkeen, kun The Rocket oli edennyt 4-1-johtoon. Saengkham sai vielä yhden erän kavennettua, minkä jälkeen O’Sullivan taputteli ottelun 97 ja 65 pisteen breikeillä.

Seuraavalla kierroksella O’Sullivan saa vastaansa jo hieman kovemman kaverin, sillä Ding Junhui on kuulunut vuosia maailman kärkipään pelaajiin. Vaikka kiinalaisen vire ei ole viime kausina ollut aivan uran parasta, niin potentiaalia mieheltä löytyy. Alla on myös kivasti itseluottamusta nostattava 6-4-voitto Ali Carterista, joten kiinalaispelaaja pääsee iskemään vapautuneessa tilassa O’Sullivanin kimppuun.

Mainos:

Ottelu on ohjelmassa torstaina klo 15:00.

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJatkaako Ronnie O’Sullivan murskaavaa virettään UK Championshipissä?
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja Ding Junhui kohtaavat UK Championshipin neljännesvälierissä