perjantai, 12.07.2024
Koti Uutiset Ronnie O’Sullivan aiheutti pahennusta – vastustaja raivostui: ”Se oli ällöttävää”

Ronnie O’Sullivan aiheutti pahennusta – vastustaja raivostui: ”Se oli ällöttävää”

Stuart Bingham Ronnie O'Sullivan UK Championship
Kuva: Monique Limbos

Championship Leaguessa pelannut Ronnie O’Sullivan suututti vastustajansa Sam Craigien oikein kunnolla, kun legenda esiintyi pelissä nuhaisena.

O’Sullivan ei saanut menestystä Championship Leaguessa, mutta tästä huolimatta The Rocket varasti kunnolla otsikot. Miehen ottelu Sam Craigieta vastaan aiheutti isot otsikot, kun Craigie väitti legendan tulleen kamppailuun nuhaisena. Craigie väittää O’Sullivanin niiskuttaneen läpi ottelun.

– Miksi O’Sullivan vaikutti olevan flunssassa minua vastaan, ja koki heti sen jälkeen ihmeparantumisen? Noloa, Craigie kyseli Metro-lehden haastattelussa.

Mainos:

O’Sullivan flunssan oireet olivat kadonneet seuraavaan otteluun, joten Craigie oli vähintäänkin ihmeissään legendan käytöksestä.

– Se oli ällöttävää. Ei se minua häirinnyt, mutta hänelle olisi pitänyt tehdä koronavirustesti ottelun aikana! Kun ottaa huomioon, että kosken samaa pöytää, jota hän koskee sairaana, Craigie jyrähti.

O’Sullivan voitti lopulta Craigien numeroin 3-1, mutta jatkopaikka jäi haaveeksi, kun Stuart Bingham kaatoi legendan seuraavassa ottelussa suoraan 3-0.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliTour Championship tarjoilee huippusnookeria – kaikki ottelut näkyvät TV:stä
Seuraava artikkeliUskomaton tappio! Shaun Murphy teki kuusi yli sadan pisteen breikkiä ja hävisi