Ronnie O’Sullivan ja Ali Carter kohtaavat Masters-finaalissa – näin katsot ottelun TV:stä

Ronnie O'Sullivan Ali Carterin Ali Carter MM-karsinnat | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

The Mastersin finaali pelataan sunnuntaina, kun Ronnie O’Sullivan ja Ali Carter taistelevat himoitusta palkinnosta Lontoon Alexandra Palacessa.

Luvassa on hieno snookerpäivä, kun legendaarinen The Masters huipentuu kahden todellisen huippupelaajan kohtaamiseen. Legenda Ronnie O’Sullivan on varmasti monen suosikki voittajaksi ja sitä hän on myös markkinan mielestä, mutta Ali Carterilla on kaikki mahdollisuudet voittoon, sillä niin vakuuttavasti hän on pelannut läpi turnauksen.

Carter teki lauantaina pelatussa välierässä historiaa, sillä miehestä tuli ensimmäinen pelaaja Mastersissa, joka tekee kolmessa perättäisessä freimissä centuryn.

Mikäli Carter jatkaa samalla tasolla kuin aikaisemmissa peleissä, niin miehellä on kaikki mahdollisuudet kaataa kaikkien aikojen legenda Mastersin finaalissa. 

The Rocket on kuitenkin hallinnut keskinäisiä pelejä, joten kyseessä on Carterille pienimuotoinen peikko, kuten myös lähes kaikille ammattilaiskiertueen pelaajille.

Finaali käynnistyy klo 15:00 ensimmäisen session osalta. Mestaruus ratkeaa klo 21:00 alkavassa toisessa sessiossa. Mastersin mestaruus irtoaa kymmenellä erävoitolla.

Finaali näkyy suorana lähetyksenä Discovery+:n sekä Eurosportin kautta kokonaisuutena, joten snookerfanit pääsevät nauttimaan sunnuntain ratoksi mahtavasta tapahtumasta.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan eteni Mastersin finaaliin!
Seuraava artikkeliTodelliset legendat kohtaavat näytösottelussa – Stephen Hendry ja Jimmy White saapuvat Ouluun