Ronnie O’Sullivan kohtaa välierässä Ali Carterin – nähdäänkö turnauksessa unelmafinaali?

Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan kohtaa lauantaina Northern Ireland Open -turnauksen välierässä Ali Carterin. Tässä snooker live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Ali Carter – ilmainen live stream

The Rocket jatkoi vakuuttavaa menoa perjantaina, kun puolivälierissä vastassa oli aina vaarallinen Ding Junhui. Kiinalainen vei kaksi ensimmäistä erää, mutta sen jälkeen käynnistyi O’Sullivanin kiri. Mitään vakuuttavia breikkejä ei legendalta nähty, mutta mies nakutti erävoittoja toisensa perään. Näin ollen loppunumerot olivat 5-2.

Ali Carter puolestaan kaatoi puolivälierissä norjalaisen Kurt Maflinin 5-3.

Mainos:

O’Sullivanin ja Carterin edellinen keskinäinen kohtaaminen on vuodelta 2018, joten hieman on ehtinyt vettä virtaamaan joessa tässä välissä. Tuo ottelu meni Carterin nimiin, mutta muuten keskinäisiä on hallinnut The Rocket, joka on voittanut 18 ottelusta hurjat 16.

Välierä käynnistyy lauantaina klo 15:00. Illan toisessa välierässä kohtaavat Judd Trump ja David Grace. Näin ollen on mahdollista, että lajin kaksi suurinta supertähteä iskevät yhteen sunnuntain finaalissa.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!