Mastersissa sanallisesti yhteen ottaneet Ronnie O’Sullivan ja Ali Carter kohtaavat keskiviikkona

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan aloittaa urakkansa Tour Championshipissä, kun legenda kohtaa keskiviikkona Ali Carterin.

Kaksikon kohtaamiseen liittyy spesiaalia jännitettä, sillä Mastersin finaalin jälkeen miehet eivät ole toisiaan kohdanneet. Tuolloin O’Sullivan oli vahvempi, mutta finaalin jälkeiset tapahtumat nousivat pintaan, sillä kaksikko oli melkoisessa sanasodassa.

Carter on myös aikaisemmin tottunut sanomaan mielipiteensä voimakkaasti, joten mies ei aristele laukoa kommentteja mediaan.

Mainos:

Moni fani varmasti kiinnittää keskiviikkona katseensa juuri O’Sullivanin ja Carterin väliseen kohtaamiseen, koska jo laadullisesti taistosta on odotettavissa korkea tasosta. Tähän päälle miesten välillä oleva jännite, niin luvassa voi olla melkoinen päivä.

Suoraan puolivälieriin selvinnyt Ronnie O’Sullivan ei ole turnauksessa vielä pelannut, mutta Ali Carter kaatui neljännesvälierissä Barry Hawkinsin numeroin 10-8, joten miehellä on ainakin pelituntuma kunnossa.

Ottelu pelataan paras 19:stä -systeemillä, joten voittoon vaaditaan peräti kymmenen erävoittoa. Ensimmäinen sessio käynnistyy klo 15:00 ja ratkaisut nähdään illalla klo 21:00 alkavassa sessiossa. Ottelu tulee suorana lähetyksenä TV:stä Viaplayn kautta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStudio Korento Masters viikonloppuna: ”Yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista”
Seuraava artikkeliJohn Higgins vihjaili lopettamisella – onko luvassa uran viimeiset MM-kisat?