Ronnie O’Sullivan kohtaa maanantai-iltana Andy Hicksin

Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan käynnistää pelinsä Northern Ireland Openin 1. kierroksella Andy Hicksiä vastaan. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Andy Hicks – snooker live stream

O’Sullivan on tietysti turnauksen seuratuin pelaaja, sillä legenda on ollut taas tuttuun tapaan syksyn omissa oloissaan eikä pelejä ole juurikaan kertynyt tilille. Viime kaudella The Rocket oli tämän turnauksen finaalissa, jossa Judd Trump oli kuitenkin vahvempi.

Mikään muu kuin mestaruus ei miehelle taatusti kelpaa, mutta helpolla se ei tule. Vaikka ensimmäiset kierrokset voivat olla melkoista taputtelua, niin maailman huippuja vilisevä turnaus tarjoaa isoja haasteita myöhäisemmässä vaiheessa.

Maanantai-iltana vastaan asettuva Hicks pitäisi olla helppo nakki, mutta sehän lähtökohta on O’Sullivanille pahin mahdollinen.

Turnaus näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Edellinen artikkeliNorthern Ireland Open 2021: Näin katsot ottelut TV:stä
Seuraava artikkeliMark Allen tykitti huikaisevan maksimibreikin – katso video!