Ronnie O’Sullivan ja Anthony Hamilton kohtaavat tv-pöydällä klo 15:00

Allen Ronnie O'Sullivan

Welsh Open jatkuu torstaina 3. kierroksen otteluilla. Yleisön suosikki Ronnie O’Sullivan saa vastaan Anthony Hamiltonin klo 15:00 alkavassa ottelussa.

Ronnie O’Sullivan – Anthony Hamilton – ilmainen snooker live stream

O’Sullivan on pelannut kelvollisella tasolla ensimmäiset ottelut, mutta mitään aivan tähtiloistoa ei ole vielä nähty. Anthony Hamilton oli lähellä tippua jo viime kierroksella, kun Lü Haotian johti ottelua 3-0. Niin vain Hamilton nappasi nimiinsä neljä seuraavaa erää ja nappasi jatkopaikan 4-3-voitolla.

Ronnie O’Sullivan ja Anthony Hamilton ovat kohdanneet historian aikana kolmesti, mutta edellisestä on ehtinyt kulumaan jo reippaasti yli kaksi vuotta. Kaksi viimeisintä on mennyt The Rocketin nimiin, mutta ensimmäinen ottelusta meni puolestaan Hamiltonille. Tuo tapahtui vuoden 2011 Shanghai Mastersissa.

Mainos:

Ottelu käynnistyy klo 21:00 ja se on nähtävissä suorana lähetyksenä.

Welsh Openin otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStuart Carrington ei käyttänyt mahdollisuuksiaan – Ronnie O’Sullivan eteni jatkoon
Seuraava artikkeliNeil Robertson teki uransa 700. centuryn – vasta neljäs pelaaja historiassa