Ronnie O’Sullivan ja Anthony McGill kohtaavat MM-kisojen 2. kierroksella

snookerin MM-kisat discovery+ European Masters Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour Ronnie O'Sullivanin
Kuva: YouTube

Snookerin MM-kisojen 2. kierros käynnistyy torstaina, kun Ronnie O’Sullivan ja Anthony McGill laittavat pelit vauhtiin. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Anthony McGill – ilmainen snooker live stream

Kumpikin pelaajista eteni vaivattomasti jatkoon, sillä O’Sullivan kaatoi Mark Joycen numeroin 10-4. McGill puolestaan jyräsi Ricky Waldenin kumoon numeroin 10-5.

Kaksikko on kohdannut historian aikana yhteensä kuusi kertaa ja jokainen kamppailu on mennyt The Rocketin nimiin. Nyt McGill on vielä astetta kovemmassa paikassa, sillä MM-kisoissa ei pelata mitään paras 7:stä -otteluita. Torstaina alkavassa kamppailussa pelataan paras 25:stä -systeemillä, joten voittoon vaaditaan 13 erävoittoa.

Mainos:

O’Sullivanin taso totutusti heittelee, mutta kovimmilla hetkillä mies on rautaa. Avauskierroksella alku oli tahmea, mutta kun kone käynnisty, niin Joyce putosi auttamatta kyydistä. On vaikea nähdä, että McGill pystyisi voittoon, mutta se on varma, että Ronnie O’Sullivan saa selvästi kovemman haasteen kuin avauskierroksella.

Kaikki turnauksen ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Turnaukset:
Edellinen artikkeliAnthony McGill esitteli fantastisen pussituksen MM-kisoissa – katso video!
Seuraava artikkeliMark Williamsin aloituslyönnit aiheuttavat pahennusta – jopa sen kieltämisestä on keskusteltu