Ronnie O’Sullivan nappasi unelmafinaalista voiton Judd Trumpin kustannuksella

Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan sai kauden ensimmäisen ison voittonsa, kun legenda nappasi Champion of Champions -turnauksen voiton.

O’Sullivan kulunut syksy on ollut haastava, sillä peli ei ole kulkenut odotetulla tavalla ja fiiliskin on ollut useimmiten täysin poissa. Nyt The Rocket kuitenkin löysi jälleen punaisen langan peliinsä, mikä johti menestykseen Champion of Champions -turnauksessa.

O’Sullivan ei vielä kahdessa ensimmäisessä pelissä joutunut tiukille, vaan voitot tulivat rutiinilla. Finaalissa haaste oli sitten valtava, sillä Judd Trump tiedetään erittäin pahaksi vastustajaksi O’Sullivanille.

Mainos:

The Rocket tiesi varmasti itsekin tämän, sillä sen verran hurjalla tahdilla mies tuli finaaliin. Karkumatka oli parhaimmillaan 6-1, joka oli liian vaikea Trumpille kurottavaksi. Vaikka Trump teki finaalista vielä kunnon taiston, niin lopulta O’Sullivan marssi mestaruuteen numeroin 10-6.

Finaalin ehdottomasti hienoin hetki oli 8. erässä syntynyt maksimibreikki, josta vastasi Judd Trump. Pääset fiilistelemään maksimibreikkiä uudemman kerran TÄÄLTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump teki maksimibreikin finaalissa Ronnie O’Sullivania vastaan
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivanin käytös vihastutti – snookertähdet antoivat tiukan palautteen