Ronnie O’Sullivan ja David Gilbert kohtaavat MM-kisojen 1. kierroksen ottelussa

Ronnie O'Sullivanin Champion of Champions Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour

Ronnie O’Sullivan saa MM-kisojen avauskierroksella kovan haasteen, kun vastaan arvottiin maailmanlistalla sijalla 19 oleva David Gilbert. Näin katsot ottelun TV:stä.

O’Sullivan lukeutuu tietysti turnauksen suurimpien voittajasuosikkien joukkoon, mutta helpolla kukaan ei maailmanmestaruutta voita. Jokainen ottelu tulee olemaan omanlaisensa taistelunsa, joten vire on löydettävä heti startista lähtien. Gilbert ei todellakaan ole helppo pala purtavaksi, vaan mies on kovan luokan tekijä.

Ottelun ensimmäinen jakso alkaa lauantaina klo 16:30. Taisto huipentuu sunnuntaina klo 16:30 pelattavaan toiseen jaksoon.

Ronnie O’Sullivan – David Gilbert – live stream otteluun

Snookerin MM-kisat pyörähtävät vauhtiin lauantaina ja heti avauspäivänä on tarjolla todellinen herkkupala, kun O’Sullivan ja Gilbert taistelevat jatkopaikasta. Kaikki turnauksen ottelut pääset katsomaan suorana lähetyksenä Eurosportin kautta, joten kotisohvilla ei muuta kuin tilaus kuntoon ja lähetys päälle.


Edellinen artikkeliIranilaispelaaja tylyttää kovin sanoin Ronnie O’Sullivania MM-kisojen alla – ”Hänen pitäisi lopettaa”
Seuraava artikkeliMark Selby teki voitokkaan paluun – kertoi karuja syitä mielenterveysongelmien taustalta