Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui jännittävistä asetelmista lauantaille

tuomari Players Championship English Open Northern Ireland Open WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui aloittivat ottelunsa ensimmäisen session muodossa perjantaina. Tilanne on äärimmäisen tasainen 4-4.

Yksi viikonlopun odotetuimmista otteluista on O’Sullivanin ja Ding Junhuin välinen vääntö, josta oli odotettavissa jännittävää. Alkutahdit näyttivätkin heti, että tiedossa on upea taisto kahden kovan pelaajan välillä.

Kiinalainen Ding Junhui sai alkuun etulyöntiaseman, kun mies nappasi 3-1-johdon The Rocketin vielä tuskaillessa pelinsä kanssa. Pikku legenda sai lisää bensaa koneeseensa ja tuloksena oli 60 ja 101 pisteen breikit, mitkä tasoittivat ottelun.

O’Sullivan meni lopulta 4-3-johtoonkin, mutta kiinalaisvastustaja onnistui viemään avaussession viimeisen freimin nimiinsä, joten tauolle lähdettiin 4-4-tilanteesta.

Kaksikon välinen vääntö jatkuu lauantaina klo 16:30. Ottelu on nähtävissä ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump kaatoi Yan Bingtaon – Mark Selby joutui katkaisufreimiin asti
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja Ding Junhui jatkavat edelleen tasatahtia – ottelu huipentuu illalla