Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui kohtaavat perjantai-illan herkkupalassa

Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Perjantai-iltana käynnistyy todella mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui iskevät yhteen klo 21:00 alkaen.

O’Sullivanin startti MM-kisoihin oli suorastaan murskaava. Sen sijaan kiinalainen Ding Junhui joutui huomattavasti tiukemmalle ja voitto irtosi vasta katkaisufreimin päätteeksi.

Ding Junhuin potentiaali on kuitenkin kaikkien tiedossa, joten O’Sullivan ei todellakaan tule kävelemään puolivälieriin. Entistä hienomman tästä ottelusta tekee pelaajien välinen kunnioitus, sillä kiinalaispelaaja on yksi niistä harvoista kilpakumppaneista, jota O’Sullivan arvostaa sydämensä pohjasta.

Myös Ding Junhuin kommenteista on jo vuosia näkynyt se, kuinka suuri idoli O’Sullivan miehelle on. Nyt tunteet on kuitenkin laitettava sivuun, sillä tarjolla on paikka MM-kisoissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Ronnie O’Sullivan on selvä suosikki otteluun, mutta mitään ylijuoksua tuskin on luvassa. Tästä ei viihde tule paranemaan!

Ottelu käynnistyy ensimmäisen session muodossa perjantaina klo 21:00. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi! Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJymy-yllätys! Norjan Kurt Maflin tiputti John Higginsin MM-kisoista!
Seuraava artikkeliJudd Trump kaatoi Yan Bingtaon – Mark Selby joutui katkaisufreimiin asti