Ronnie O’Sullivan kohtaa The Mastersin avauskierroksella Ding Junhuin

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

The Masters tarjoilee melkoisen herkkupalan heti avauskierroksella, kun Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui iskevät yhteen. Tässä live stream kohtaamiseen!

Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui – ilmainen snooker live stream

Vuosi 2021 ei voisi saada snookerin osalta herkullisempaa starttia, sillä heti kärkeen tarjolla on legendaarinen The Masters. Mukana on 16 pelaajaa, jotka ovat kaikki kutsuttu mukaan rankingin perusteella. Näin ollen paikalla on vain lajin todellinen kerma, joten kaikki ottelut ovat todellisia huippukohtaamisia.

Varmasti ennakkoon mielenkiintoisin koitos on O’Sullivanin ja Ding Junhuin välinen taisto. Kaksi suuresti toisiaan kunnioittavaa pelaajaa tarjoilevat aina jäätävän kovia vääntöjä. Tuskin tämäkään kerta tuo poikkeusta, sillä kaksikko haluaa varmasti tarjota uuden vuoden kunniaksi vain parastaan.

Mainos:

Ottelu on ohjelmassa keskiviikkona 13. tammikuuta klo 15:00.

Kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKenellä eniten satasia? Entä eniten lyöntejä? – Tsekkaa kauden 2020-2021 tähänastiset tilastot
Seuraava artikkeliJudd Trump ja David Gilbert avaavat The Mastersin sunnuntaina