Saako Ronnie O’Sullivan revanssin? Vastaan asettuu World Openista tuttu Dominic Dale

Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Ronnie O’Sullivan kohtaa Scottish Openin avauskierroksella Dominic Dalen, joka kaatoi legenda lokakuun lopulla pelatussa World Openissa.

Ronnie O’Sullivan – Dominic Dale – ilmainen live stream

O’Sullivanin ja Dalen edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta ei ole kulunut aikaa kuin reilu kuukausi, joten molempien pelityyli on varmasti tuoreessa muistissa. Varsinkin Dale voi kaivaa itseluottamusta tuosta ottelusta, sillä mies kaatoi upean esityksen päätteeksi O’Sullivanin numeroin 5-3. Tuon voiton jälkeen tilille onkin kertynyt kolme tappiota, joten aivan odotetunlaista lisäenergiaa voitto ei ainakaan tuloksiin tuonut.

The Rocket onkin torstaina selvä ennakkosuosikki ja tippuminen olisi valtava yllätys. Viime viikon UK Championship on varmasti jättänyt hampaankoloon, sillä matka päättyi neljännesvälierissä Ding Junhuita vastaan.

O’Sullivanin ja Dalen välinen ottelu alkaa aikataulun mukaan tiistaina klo 16:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä.

Scottish Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset: