Ronnie O’Sullivan etulyöntiasemasta torstaille – saako Mark Selby pelinsä kulkemaan?

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan oli askeleen verran terävämpi keskiviikkona pelatussa MM-välierän ensimmäisessä sessiossa. Pelit jatkuvat torstaina klo 16:30.

O’Sullivan olisi voinut voittaa avaussession vieläkin selvemmin numeroin, sillä Selby oli vähintäänkin onnekas voittaessaan tuollaisella esityksellä peräti kolme freimiä. Selbyltä ei nähty ainuttakaan yli 50 pisteen freimiä, kun taas O’Sullivan iski niitä viisi kappaletta.

The Rocket oli kuitenkin parissa erässä huolimaton, joka maksoi lopulta 6-2-johdon. Myöskään 7-1-johtotulos ei olisi ollut mitenkään vääryys, sillä sen verran pulassa Selby oli pelinsä kanssa.

Mainos:

5-3-tilanne on kuitenkin faneille todellista herkkua, sillä nyt käsillä on sellainen jännitysnäytelmä, että heikompaa saattaisi hirvittää. Se on varmaa, että Selby tulee nostamaan tasoaan, joten myös O’Sullivanin on saatava virheet pelistä pois. Toinen sessio tuleekin varmasti näyttämään suuntaa, että kumpi lopulta nappaa maalisuoralle etumatkaa.

Ottelu jatkuu torstaina klo 16:30. Matsi on katsottavissa ilmaiseksi. Lisätiedot lähetyksen katsomisesta löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliTodellinen jännäri käyntiin! Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby kohtaavat MM-välierässä
Seuraava artikkeliMark Selby nappasi johtoaseman – riittääkö Ronnie O’Sullivanin kärsivällisyys?