Ronnie O’Sullivan taistelee paikasta välieriin – vastustajaksi asettuu Graeme Dott

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on edennyt World Grand Prix -turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon, joten mestaruus on enää kolmen voiton päässä.

Ronnie O’Sullivan – Graeme Dott – ilmainen snooker live stream

O’Sullivan ei ole suinkaan selvinnyt helpolla välieriin, sillä molemmat turnauksen ottelut ovat edenneet aina katkaisufreimiin asti. Liang Wenbo oli jo lähellä laittaa legendan laulukuoroon, mutta loppuhetkien helppo epäonnistuminen maksoi voiton.

Graeme Dott on ollut selvästi vakuuttavampi omissa otteluissaan, sillä Kurt Maflin kaatui avauskierroksella 4-1 ja toisella kierroksella kaatui kiinalainen Xiao Guodong suoraan 4-0.

Dott ja O’Sullivan ovat kohdanneet historian aikana 22 kertaa. Näistä 16 on mennyt The Rocketin nimiin, kun taas Dott on voittanut viidesti. Kertaalleen päädyttiin tasapeliin.

Kaksikon välinen ottelu on ohjelmassa torstaina klo 21:00.

World Grand Prixin otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

 


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliLiang Wenbo epäonnistui dramaattisesti – Ronnie O’Sullivan kuittasi voiton katkaisufreimistä
Seuraava artikkeliJudd Trumpilla kävi satumainen tuuri pussituksessa – tuloksena kuitenkin tappio