Ronnie O’Sullivan teki hävyttömän nousun voittoon John Higginsiä vastaan – kruununa katkaisufreimin näytös

Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Ronnie O’Sullivan esitteli suorastaan huikaisevan nousun voittoon Shanghai Mastersissa, mikä toi legendalle välieräpaikan turnauksessa.

Torstaiaamusta pelattiin odotettu taisto, kun O’Sullivan sai vastaansa Shanghai Mastersin puolivälierässä John Higginsin. Taisto käynnistyi tasaisissa merkeissä, sillä neljän pelatun erän jälkeen tilanne oli 2-2. Tämän jälkeen Higgins otti selvän yliotteen ja näytti jo painelevan voittoon, kun johto oli parhaimmillaan 5-2.

O’Sullivan kuitenkin heräsi mukaan voittotaisteluun viimeisellä mahdollisella hetkellä ja onnistui kaventamaan lukemiksi 3-5. Kun seuraavakin erä meni The Rocketille, niin ottelu heräsi tosissaan eloon.

Mainos:

Seuraavaksi nähtiinkin näytös, johon moni maailmassa ei pystyisi, mutta O’Sullivan on yksi heistä. Ensiksi elävä legenda painoi sadan pisteen breikillä tilanteeksi 5-5. Katkaisufreimissä mies löi vielä asteen verran paremmaksi, kun taululle kirjattiin peräti 130 pisteen breikki. Näin ollen O’Sullivan nappasi 6-5-voiton ja paikan neljän parhaan joukkoon.

Perjantaina pelattavassa välierässä vastaan asettuu Mark Selby, joka tyrmäsi torstain Judd Trumpin numeroin 6-1.

Ronnie O’Sullivan pelasi mielettömän katkaisufreimin


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan aloitti kautensa voitokkaasti – seuraavaksi luvassa todellinen klassikkotaisto
Seuraava artikkeliNeil Robertson joutui erikoiseen tilanteeseen kesken ottelu – erotuomari kielsi syömisen