Ronnie O’Sullivan ja Hossein Vafaei kohtaavat 2. kierroksella

Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ja Hossein Vafaei kohtaavat toisella kierroksella. Näin pääset katsomaan ottelun live stream -palvelusta.

O’Sullivan on varmasti erityisen tarkkana perjantaina, koska Vafaei on poikkeuksellisella tavalla provosoinut legendaa ottelun alla. Kommentit saivat jopa Mark Williamsin nauramaan, sillä mies ihmetteli, miten joku haluaa suututtaa The Rocketin juuri ennen ottelua.

Vafaei voi kaiken mennessä nappiin tehdä jättiyllätyksen, mutta kaikki odottavat kuitenkin O’Sullivanin voittoa. The Rocket hakee jälleen yhtä maailmanmestaruutta, joka on viime päivien aikana noussut entistä todennäköisemmäksi, kun Judd Trump ja Shaun Murphy ovat tippuneet.

Mainos:

Jatkuuko legendan pelit kolmannella kierroksella? Se nähdään perjantaista eteenpäin.

Katso Ronnie O’Sullivan – Hossein Vafaei TV:stä – näin aukeaa live stream

Kaikki MM-kisojen ottelut näkyvät suorana discovery+-palvelussa. Otteluita välitetään suorina lähetyksinä myös vapaasti katsottavalla Kutonen-kanavalla. Kutosen lähetykset selostaa Aki Kauppinen ja Eurosportin lähetykset Kauppinen sekä Ville Pasanen.

Kutosen lähetykset Snookerin MM-kisoista:

La 15.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Su 16.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Pe 28.4. klo 21, välierä
La 29.4. klo 21, välierä
Su 30.4. klo 21, loppuottelun 2. jakso
Ma 1.5. klo 15, loppuottelun 3. jakso
Ma 1.5. klo 21, loppuottelun 4. jakso


Turnaukset:
Edellinen artikkeliKyren Wilson vakuuttava, McGill pudotti Trumpin
Seuraava artikkeliSi Jiahui yllätti Murphyn, Milkinsiltä huima nousu