Ronnie O’Sullivan saa vastaan historiallisesti MM-kisoihin selvinneen James Cahillin

tuomari Players Championship English Open Northern Ireland Open WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisojen suurin mestarisuosikki Ronnie O’Sullivan saa melko pehmeän startin turnaukseen, sillä avauskierroksella vastaan asettuu James Cahill. Tässä ilmainen snooker live stream otteluun!

Snooker MM 2019: Ronnie O’Sullivan – James Cahill

O’Sullivanin kausi on ollut likipitäen täydellinen, sillä legenda on pelannut erittäin menestyksekkäästi, vaikka onkin esiintynyt turnauksissa harvakseltaan. Huimaa kautta peilaa myös se tosiasia, että O’Sullivan nousi pitkästä aikaa takaisin maailmanlistan kärkeen, vaikka pelimäärät ovat huomattavasti pienempiä kuin muilla.

O’Sullivan on varmasti valmis The Cruciblen haasteeseen, sillä MM-tittelit ovat miehelle pakkomielle. Käytännössä kaikki ennätykset rikkonut The Rocket on maailmanmestaruuksissa vielä kärjen ulkopuolella, sillä viisi voittoa riittää neljänteen sijaan. Stephen Hendryn seitsemän maailmanmestaruutta on historian kovin tulos, mutta tuota ennätystä ainakaan O’Sullivan itse ei usko koskaan saavuttavan. Tänä vuonna toi ero on kuitenkin mahdollista puolittaa, mikäli O’Sullivan jatkaa huimia otteitaan The Cruciblessa.

Ainakaan avauskierroksella ongelmia ei pitäisi tulla, sillä vastaan asettuu historian ensimmäisenä amatöörinä pääsarjaan selvinnyt James Cahill.

Cahillin ikimuistoinen pääsarjapaikka ei olisi voinut kruunautua komeammin kuin siten, että vastaan asettuu historian paras pelaaja. Ennakkosuosikkia ei tarvitse otteluun etsiä, sillä Ronnie O’Sullivan on voittanut kaikki kaksikon kolme keskinäistä kohtaamista. Cahillin voittoa voitaisiin pitää suorastaan järkyttävänä yllätyksenä, johon tuskin kukaan uskoo.

Amatööripelaaja voi kuitenkin kaivaa uskoa edellisistä suurista voitoista, sillä mies on voittanut tällä kaudella muun muassa Shaun Murphyn ja Mark Selbyn. Vaikka voitto jäisi maanantaina alkavassa ottelussa haaveeksi, niin se on varmaa, että luvassa on varmasti ikimuistoinen ottelu.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

1. kierroksen otteluohjelma:

La 20.4. klo 12:00 Luca Brecel-Gary Wilson

La 20.4. klo 12:00 Mark Williams-Martin Gould 10-7

La 20.4. klo 16:30 Ding Junhui-Anthony McGill

La 20.4. klo 16:30 Neil Robertson-Michael Georgiou

La 20.4. klo 21:00 Stephen Maguire-Tian Pengfei

Su 21.4. klo 12:00 John Higgins-Mark Davis

Su 21.4. klo 16:30 Shaun Murphy-Luo Honghao

Ma 22.4. klo 12:00 Mark Selby-Zhao Xintong

Ma 22.4. klo 16:30 Ronnie O’Sullivan-James Cahill

Ma 22.4. klo 21:00 David Gilbert-Joe Perry

Ti 23.4. klo 12:00 Stuart Bingham-Graeme Dott

Ti 23.4. klo 16:30 Judd Trump-Thepchaiya Un-Nooh

Ti 23.4. klo 21:00 Mark Allen-Zhou Yuelong

Ke 24.4. klo 12:00 Barry Hawkins-Li Hang

Ke 24.4. klo 16:30 Kyren Wilson-Scott Donaldson

Ke 24.4. klo 21:00 Jack Lisowski-Ali Carter

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliWilliams kritisoi rajusti World Snookeria voittonsa jälkeen – ”Säälittävää”
Seuraava artikkeliMark Selby on tappioputkessa – pystyykö Zhao Xintong yllätykseen?