Ronnie O’Sullivan jatkoi vakuuttavaa menoa – Judd Trump nousi kuilun partaalta voittoon

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on löytänyt kovan pelihuumorin ja tästä saatiin osoitus jälleen keskiviikkona, kun Barry Hawkins kaatui 4-1.

Viime viikolla Scottish Openin finaalissa pelannut The Rocket on jatkanut oivaa menoa myös tämän viikon World Grand Prix -turnauksessa. Ensiksi kaatui Ali Carter 4-1 ja keskiviikon 2. kierroksen ottelussa jyrän alle jäi Barry Hawkins.

O’Sullivan otti heti ensimmäisestä freimistä lähtien ohjat käsiinsä tekemällä 108 pisteen breikin. The Rocket karkasi lopulta vakuuttavaan 3-0-johtoon ennen kuin Hawkins sai napattua ensimmäisen erävoiton. Tämä jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä loppunumerot kirjattiin 4-1. O’Sullivan saa seuraavaksi vastaan Kyren Wilsonin, joten edessä on MM-finaalin uusinta.

Maailmanlistan ykkösenä majaileva Judd Trump oli todella lähellä putoamista, sillä Stuart Bingham johti ottelua jo 3-1. Trump kuitenkin kiri rinnalle eikä Bingham onnistunut millään hyödyntämään omia paikkojaan.

Näin ollen Trump kruunasi kirinsä 4-3-voittoon ja puolivälieräpaikkaan. Seuraavaksi vastaan asettuu Martin Gould.

Mikäli Ronnie O’Sullivan ja Trump voittavat puolivälieränsä, niin miesten välinen ottelu tullaan näkemään välierässä. Tämä on varmasti jokaisen fanin toiveissa, sillä kaksikon kohtaamiset ovat aina sykähdyttävän upeita näytöksiä.


Pelaajat: ,
Turnaukset: