Legendat iskevät yhteen – Ronnie O’Sullivan kohtaa Jimmy Whiten

Jimmy Whitelle Stephen Hendryn Ronnie O'Sullivan Jimmy White | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Champion of Champions -turnauksessa nähdään torstaina kahden legendan kohtaaminen, kun Ronnie O’Sullivan ja Jimmy White taistelevat jatkopaikasta.

Ronnie O’Sullivan – Jimmy White – ilmainen snooker live stream:

Vuonna 1980 ammattilaisuransa aloittanut White oli 80- ja 90-lukujen yksi kovimmista pelaajista, vaikkakin MM-kulta jäi haaveeksi. White nähtiin kuitenkin MM-finaalissa kuudesti, mutta voitto ei vain irronnut. White jäikin hieman 1980-luvulla Steve Davisin varjoon, kun taas 1990-luvulla Stephen Hendry vietti kultavuosiaan. White voidaan kuitenkin laskea snookerin suurimpiin nimiin, sillä miehen tililtä löytyy hurja määrä turnausvoittoja.

Nyt legenda on yritellyt käynnistellä uraansa uudestaan käyntiin, mutta tulokset ammattilaiskiertueella ovat olleet toistaiseksi laihoja. Nyt suunta olisi mahdollista käynnistää maukkaimmalla mahdollisella päänahalla, kun vastaan asettuu O’Sullivan.

Kaksikko on kohdannut historian aikana 45 kertaa ja näistä 31 on mennyt O’Sullivanin nimiin. White onkin äärettömän vaikean haasteen edessä, mikäli 57-vuotias peluri haluaa jatkaa pelejään Champion of Champions -turnauksessa. Tämän otteluparin voittaja saa seuraavalla kierroksella vastaansa voittajan ottelusta John HigginsStuart Bingham.

Äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu pelataan torstaina klo 15:00 alkaen ja se näkyy suorana lähetyksenä.

Champion of Champions -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live streamin saat auki, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKipsikenkä-Maguire oli voimaton – Trump jyräsi vakuuttavasti jatkoon
Seuraava artikkeliEnnakko: Kuudesti MM-kisojen finaalissa pelanneet Ronnie O’Sullivan ja Jimmy White kohtaavat torstaina