Ronnie O’Sullivan ja Joe Perry taistelevat finaalipaikasta Northern Ireland Openissa

Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Northern Ireland Open -turnaus on edennyt välierävaiheeseen, joten mukana on enää neljä pelaajaa. Tässä live stream Ronnie O’Sullivan – Joe Perry -otteluun.

Ronnie O’Sullivan-Joe Perry – ilmainen snooker live stream

O’Sullivan oli perjantaina omaa luokkaansa Shaun Murphya vastaan, koska loppunumerot kirjattiin 5-1. Varsinkin ottelun toinen freimi nousi suureen rooliin, sillä The Rocket ryösti voiton nimiinsä eikä Murphy enää onnistunut keräämään itseään.

Puolestaan Joe Perry joutui astetta tiukemmalle Alexander Ursenbacheria vastaan, koska sveitsiläinen karkasi jo 3-1-johtoon. Tämän jälkeen Perry sai kuitenkin juonesta kiinni ja vei neljä seuraavaa erää nimiinsä. Näin ollen loppunumerot kirjattiin 5-3.

Mainos:

O’Sullivan ja Perryn edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta on kulunut jo yli kaksi vuotta, joten aivan tuoretta tilastoa ei tarjolla. Se on kuitenkin fakta, että O’Sullivan on historian saatossa ollut todellinen painajainen Perrylle, joka on voittanut 17 ottelusta ainoastaan kaksi.

Kääntyykö kurssi lauantaina vai nappaako O’Sullivan finaalipaikan? Välierä käynnistyy klo 21:00.

Päivän ensimmäinen välierä on Judd Trump-John Higgins. Tuo ottelu alkaa puolestaan jo klo 15:00.

Northern Ireland Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live streamin saat auki, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliShaun Murphy ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat perjantain huippukamppailussa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan eteni vakuuttavasti välieriin – Shaun Murphy jäi vaille mitään mahdollisuuksia