Ronnie O’Sullivan ja John Higgins kohtaavat The Mastersissa

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

The Mastersin toisella kierroksella nähdään huima kohtaaminen, kun Ronnie O’Sullivan ja John Higgins iskevät yhteen. Tässä ilmainen live stream!

Ronnie O’Sullivan – John Higgins – ilmainen snooker live stream

Kumpikin legenda joutui avauskierroksella todella tiukille, sillä jatkopaikka irtosi vasta katkaisufreimin jälkeen. O’Sullivan kaatoi kiinalaisen Ding Junhuin, kun taas Higgins väänsi voiton pohjoisirlantilaisesta Mark Allenista.

O’Sullivanin ja Higginsin välinen vääntö oli varmasti kaikkien toiveissa, koska onhan kyseessä kaksi todellista lajilegendaa. Miesten välillä vallitsee syvä kunnioitus toista kohtaa ja se näkyy joka hetki pöydällä.

Mainos:

Miesten edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta on tovi ehtinyt vierähtämään. Joudutaan nimittäin menemään vuoden 2019 Champion of Champions -turnaukseen, jossa O’Sullivan oli vahvempi numeroin 6-3.

Ottelu on ohjelmassa perjantaina 15. tammikuuta klo 21:00.

Kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan teki uskomattoman nousun – seuraavaksi luvassa legendojen taisto
Seuraava artikkeliMark Allenilla kävi hirmuinen mäihä The Mastersissa – ”Ei kehtaa pyytää edes anteeksi”