Ronnie O’Sullivan hakee välieräpaikkaa – katso ottelu suorana lähetyksenä

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan kohtaa perjantaina pelattavassa Players Championshipin puolivälierässä John Higginsin. Tässä snooker live stream otteluun.

Ronnie O’Sullivan – John Higgins

Perjantai tarjoilee kahden legenda kohtaamisen, kun The Rocket saa vastaansa klo 15:00 alkavassa ottelussa John Higginsin. Kumpikin pelaaja nappasi avauskierrokselta 6-4-voiton, mutta Higginsille tuo voitto oli varmaan astetta maistuvampi, sillä mies kaatoi maailman ykköspelaajan Mark Selbyn.

O’Sullivanin peli ei ollut vielä lähellekään uomissa, mutta se riitti voittoon, kun Barry Hawkins joutui taipumaan tiukan taistelun päätteeksi.

Mainos:

The Rocket ja Higgins ovat toisilleen tutut, sillä miehet ovat kohdanneet vuosien aikana kymmeniä kertoja. Voitot ovat menneet aika lailla tasan. Kuitenkin parin viime vuoden aikana O’Sullivan on ottanut pienoista niskalenkkiä, sillä The Rocket on voittanut kuudesta edellisestä kohtaamisesta peräti neljä.

O’Sullivanin suosikin asemasta ei tarvitse keskustella myöskään tänään, sillä oikkuileva supertähti on selvä ennakkosuosikki päivän taistoon. Tason on kuitenkin noustava avauskierroksesta tai muuten edessä on kotimatka.

Players Championship -turnauksen kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliTrump väänsi upean comeback-voiton – Higgins kohtaa O’Sullivanin klassikossa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan metsästää finaalipaikkaa – ottelu näkyy suorana lähetyksenä